Wat is conversie optimalisatie en hoe kan ik de conversie verbeteren?

Menno Bouma Conversie Optimalisatie, Copywriting, Internet marketing, Omzet / Winst verhogen 6 reacties

Wat is conversie optimalisatie en hoe kan ik de conversie verbeteren? Iedere maand komt deze vraag wel eens voorbij in mijn gesprekken met ondernemers. Ik mijn beleving is conversie het meest belangrijke onderdeel in internet marketing.

Lees meer »

5 Redenen waarom je juist NU moet investeren in online marketing

Menno Bouma Conversie Optimalisatie, Copywriting, Internet marketing, Online Marketing, SEO, Social media Plaats een reactie

Het klinkt bijna als “Wij van wc-eend adviseren wc-eend”. Een online marketing specialist die vertelt waarom je moet investeren in online marketing. Toch wil ik je laten zien waarom je juist nu met marketing op internet moet starten.

Lees meer »

5 Tips voor meer Resultaat met de teksten van je Website

Menno Bouma Content Marketing, Copywriting, Teksten Website & Webshop / Copyrighting Plaats een reactie

Goede teksten hebben enorm veel invloed op het resultaat van je website. Door de juiste woorden te gebruiken zullen bezoekers sneller klant worden. In dit artikel geef ik je 5 tips voor meer resultaat met de teksten van je website.

Lees meer »
Vertrouwen

10 Tips om je product pagina’s van je webshop aantrekkelijk te maken

Menno Bouma Conversie Optimalisatie, Copywriting Plaats een reactie

De productpagina’s zijn de meest belangrijke pagina’s van je webshop. Dit is de plaats waar de bezoeker op de knop ‘In winkelwagen’ klikt. In dit artikel deel ik 10 tips met je waarmee de productpagina’s van je webshop aantrekkelijk worden en daardoor meer conversie opleveren. Dit proces wordt ook wel conversie optimalisatie genoemd.

Lees meer »