Magento Tip: BTW tarief aanpassen naar 21%

Menno Bouma Geld verdienen online, Magento webshops, Tips & Tricks, Webshops 5 reacties

Op 1 oktober gaat het btw-tarief van 19% naar 21%. Alle webshophouders moeten hierdoor hun winkel aanpassen. Ook moeten zij beter hun best gaan doen om bezoekers te werven omdat de consumenten minder koopkrachtig worden.

Lees meer »

8 Onmisbare Tools voor het Online Verkopen van je producten en diensten

Menno Bouma Geld verdienen online, Omzet / Winst verhogen, Online Marketing, SEO, Zoekmachine Optimalisatie Plaats een reactie

Steeds meer mensen kopen hun spullen online. Om vindbaar te worden voor deze mensen en omzet te maken heb je de juiste tools nodig. Voor het online verkopen van je producten en diensten heb ik 8 onmisbare tools voor je opgesteld.

Lees meer »

5 Geniale tips om je Deal te verkl*ten

Menno Bouma Geld verdienen online, Omzet / Winst verhogen, Verkooptraining Plaats een reactie

Je herkent het wellicht wel. Je hebt bij een potentiële klant aan tafel gezeten en gaat met lege handen naar huis. Onderweg zit je gefrustreerd in de auto en te peinzen wat er nu mis ging. In dit artikel geef ik je 5 geniale tips om de deal tijdens een verkoopgesprek te verkl*ten.

Lees meer »

3 Tips om het Succes van je Website in kaart te brengen

Menno Bouma Conversie Optimalisatie, Geld verdienen online, Winst Plaats een reactie

Tegenwoordig hebben de meeste ondernemers wel een website. Uit mijn eigen ervaring is echter meer dan 50% niet bewust bezig met het in kaart brengen van het succes van de website. Terwijl deze groep vaak toch aangeeft voor een groot deel afhankelijk te zijn van de bezoekers die op deze website komen. Raar eigenlijk. In dit artikel lees je hoe je succes van je website kunt meten en verbeteren.

Lees meer »

3 Manieren om je tarief te kunnen verhogen en meer te verdienen

Menno Bouma Geld verdienen online, Omzet / Winst verhogen Plaats een reactie

Regelmatig spreek ik met zzp’ers en directeuren van bedrijven met werknemers over het creëren van meer winst. Aan de ene kant kun je meer winst krijgen door minder kosten te maken. Je kunt er ook voor kiezen om je tarief te verhogen. Veel ondernemers zijn bang hierdoor klanten te verliezen.

Lees meer »