Gebruiksvriendelijkheid in uw organisatie!

Menno Bouma LifeInteractive, Tips & Tricks, Usability 1 reactie

Gebruiksvriendelijkheid, ofwel usability, is een onmiskenbare factor in de wereld van webdesign en webdevelopment. De gebruiksvriendelijkheid van een website zorgt namelijk voor hogere bezoekersaantallen, meer rendement en meer populariteit.

Lees meer »

Magento webshop Marine Discounter

Menno Bouma Cases, Cases, LifeInteractive, Lives Internet & Marketing Plaats een reactie

Lives Internet & Marketing is als nieuwe internetpartner van Steemar Harlingen benadert om de Magento webshop Marine Discounter.nl, dat onderdeel is van Steemar, te optimaliseren op het gebied van uitstraling, techniek en online marketing.

Lees meer »

Nieuwe website inQT Tekstschrijvers

Menno Bouma Cases, LifeInteractive Plaats een reactie

Vandaag is de nieuwe website van inQT Tekstschrijvers gelanceerd! In opdracht van inQT Tekstschrijvers heeft LifeInteractive de nieuwe website gelanceerd. Het doel was om een conversiegerichter design te ontwerpen en de huidige techniek zodanig aan te passen dat de website beter scoort in zoekmachines.

Lees meer »

LifeInteractive lanceert vernieuwde website De Wolk Glas!

Menno Bouma Cases, LifeInteractive Plaats een reactie

Conversiegericht design, betere vindbaarheid, meer online bestellingen! Vandaag is de vernieuwde website van De Wolk Glas gelanceerd!

De Wolk Glas benaderde LifeInteractive om het bestaande ontwerp te verbeteren met als doel meer online bestellingen te ontvangen. Tevens was de opdracht om de vindbaarheid in zoekmachines sterk te verbeteren.

Lees meer »