Mijn naam is Menno, leuk om kennis te maken!

Wil je meer winst maken via je website of webshop? Ben je goed bezig maar kriebelt het gevoel dat er meer te halen valt?

Door mijn passie om vanuit het niets winstgevende online projecten te ontwikkelen, ben ik inmiddels al 10 jaar internet ondernemer, online business coach en webdeveloper.

Ik help ondernemers aan meer klanten door in te zetten op e-commerce, online business coaching te geven en door marketing producten aan te bieden.

Je kunt bij mij terecht voor een nieuwe webshop, online business coaching voor meer winst, marketing tools en online trainingen.

In een gratis en vrijblijvend Groeigesprek neem ik de mogelijkheden graag met je door.

Gratis en vrijblijvend Groeigesprek aanvragen

 
  • Door dit aan te vinken ga je akkoord met de Privacyverklaring.

Ervaringen van klanten

Ronald Bloemhof
We kunnen Menno van harte aanbevelen bij iedereen (niet allemaal tegelijk uiteraard, hij moet ook nog wat tijd overhouden voor ons).Ronald Bloemhof, E-Smokey.nl
Ronald Bloemhof
Met verfrissend enthousiasme en goede ideeën heeft hij een fraaie site gemaakt. Daarnaast komt Menno regelmatig met adviezen. Korte lijnen, snel contact.Els van Woensel, BKF.nl
Ronald Bloemhof
Het is prettig om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van WordPress.Alex van Ginneken, Online Business Coach

Met welke klanten werk ik graag samen?

Bij Online Business Coaching werk ik het liefst samen met klanten die veel impact willen maken in hun markt en een goed rendement willen uit investeringen in online marketing en internet technologie. Dit zijn veelal ambitieuze ondernemers met een minimum jaaromzet van € 100.000,-. Mijn tools en trainingen zijn geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.