[Video] Hoe pas ik mijn website aan voor Mobile-geddon?

Menno Bouma Internet marketing, Mobiel, Webshops, Zoekmachine Optimalisatie Plaats een reactie

Vandaag, 21 april 2015, heeft Google een nieuwe update uitgerold waarbij de focus ligt op ‘mobile-search’.

Dit nieuwe algoritme van Google zorgt ervoor dat websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik meer voorrang krijgen op websites die dit niet zijn. Let op: dit geld alleen voor de weergave op mobiele telefoons.

Lees meer »

Verzending en Retouren met je webshop

Menno Bouma Fulfilment, Verzending en Retouren, Webwinkel starten Plaats een reactie

Verzending en retouren zijn twee onderwerpen waar iedere webshop mee te maken krijgt. Met een fulfillment bedrijf kun je dit natuurlijk voor het grootste deel uitbesteden, maar voor veel startende webshops is dit nog te duur omdat ze nog te weinig bestellingen hebben.

Lees meer »

Klantenservice verbeteren van je webshop, hoe doe je dat?

Menno Bouma Klantenservice, Webwinkel starten Plaats een reactie

Klantenservice van je webshop of website is erg belangrijk voor je omzet en klantenbinding. Als je bezoekers namelijk beter kunt helpen dat zijn ze sneller bereid om bij je te kopen en ook weer eens terug te komen voor een nieuwe aankoop. Goed om dit dus op orde te hebben.

Lees meer »

Verzekeringen voor je webwinkel; welke heb je nodig?

Menno Bouma Juridisch, Webwinkel starten Plaats een reactie

Als webshop ondernemer krijg je met veel belangrijke zaken te maken. Je dient in ruil voor vergoeding een goed werkend product te verkopen. Ook bewaar je veel gevoelige prive-informatie van je klant, het is erg van belang om je goed in te dekken in het geval bijvoorbeeld je website wordt gehackt. Verzekeringen voor je webshop Bij het afsluiten van je …

Lees meer »

Staffelkorting en staffelprijzen instellen in Magento webshop

Menno Bouma Internet marketing, Kennisbank, Magento webshops, Winst 1 reactie

Staffelkorting of staffelprijzen worden gebruikt om kopers te belonen voor het kopen van grotere aantallen. Hoe meer er van een product besteld wordt, hoe meer de korting zal zijn.

Lees meer »