Goudkompas

Nieuwe website Goudkompas B.V.

Menno Bouma Cases, Lives Internet & Marketing Reactie plaatsen

Goudkompas

Opdracht Goudkompas

Lives Internet & Marketing heeft in opdracht van Goudkompas de nieuwe website www.goudkompas.nl ontwikkeld. Het resultaat is een prachtige, cleane en gebruiksvriendelijke website die ook nog eens goed werkt op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Door de keuze voor WordPress als beheersysteem is het voor beheerders kinderlijk eenvoudig om nieuwe inhoud aan de website toe te voegen. Met een beveiligde login kunnen beheerders zelf afbeeldingen, referenties, nieuws en gallerijen toevoegen zonder technische kennis te hebben.

Om te zorgen dat bezoekers zo eenvoudig mogelijk met Goudkompas in contact kunnen komen, zijn 3 manieren duidelijk in beeld gepresenteerd. Ook wordt overal duidelijk een telefoonnummer van iedere vestiging getoond.

Uitrol social media plan

Binnenkort wordt een social media plan uitgerold om te zorgen dat Goudkompas een positief imago krijgt en versterkt op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Met een handige tool heeft Lives is de website gekoppeld aan de social media. Hierdoor hoeft een nieuwsbericht of referentie alleen op de website geplaatst te worden en wordt deze automatisch gepubliceerd op de social media kanalen. Dit maakt het actief zijn op deze middelen veel leuker, eenvoudiger en efficiƫnter.

Oplossingen Lives

Resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.goudkompas.nl!

Meer Winst met Je Bedrijf via Facebook AdsGratis handleiding, direct te downloaden

10 pagina's met waardevolle tips over hoe je een schaalbare Facebook advertentie campagne opzet voor meer winst met je bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *