Online Business Coaching

Meer winst via je website of webshop.

Online Business Coaching voor bedrijven die 5 jaar of langer bestaan en vragen hebben over verkoop, online marketing en internet technologie. Mijn klanten hebben een omzet van minimaal € 500.000,- per jaar en beschikken over een budget om daadkrachtig voor resultaat te gaan.

Meer informatie

Online Business Coaching voor ondernemers die willen floreren

Ik help ondernemers met een minimale jaaromzet van € 500.000,- en middelgrote bedrijven met 5-50 FTE met het vergroten van hun klantenbestand en het verhogen van hun winst. Ik doe dat met Online Business Coaching. Waarbij ik ondernemers en directeuren in enkele stappen leer hoe ze meer bezoekers krijgen, meer klanten krijgen, hoe je de bestelwaarde verhoogt en hoe je zorgt dat klanten vaker terug komen. Dit doe ik door strategische kennis over online ondernemen over te dragen en te implementeren in websites en webshops.

Ontdek mijn garantie

Gegarandeerde en meetbare groei

Bij mijn Online Business Coaching krijg je als ondernemer direct inzicht in de resultaten. Je ziet hoeveel de investeringen zijn en hoeveel het rendement is. Mijn werkwijze is gebaseerd op cijfers en gevoel. Voor 80% rationeel, voor 20% emotioneel.

Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek van zo’n 15 minuten gaan we kennismaken en kijken of er een match is. Het liefst werk ik met ondernemers die meer dan € 500.000,- omzet per jaar maken en middelgrote ondernemingen met 5 tot 50 werknemers.

Ik vind het leuk om in een professionele sfeer te werken, met veel humor en om samen goed te verdienen. Lijkt je dit ook leuk?

Ontdek mijn methode

Methode: Mindset – Strategie – Toolset

Bij mijn Online Business Coaching werk ik volgens de 3 elementen Mindset, Strategie en Toolset. Mindset is hoe je denkt en doet in je persoonlijke en zakelijke leven. Het heeft te maken met de ‘kracht van het universum’. Met ‘wat je geeft is wat je krijgt’. Met wat ik noem ‘instant karma’. Met oorzaak en gevolg. Als je goed doet dan krijg je goed terug. Als je niets doet, krijg je niets terug. Actie is reactie. Dit werkt voor persoonlijke als zakelijke besluiten. Door je mindset te veranderen krijg je andere resultaten. In mijn programma’s leer je om een mindset aan te nemen waarin positiviteit en groei voorop staan. Met je nieuwe mindset krijg je nieuwe doelen. Klanten die met mij werken krijgen een praktische en doelgerichte strategie. Je krijgt een beeld van je ideale situatie. Ik ga je bedrijf bekijken via ‘reverse engineering’. Dit betekent dat we gaan kijken hoe de ideale situatie zou moeten zijn en gaan we de ingrediënten vormgeven die hiervoor nodig zijn. Jij als ondernemer en je bedrijf komen zo iedere dag een stukje dichterbij het droomscenario. Ik laat je internet tools gebruiken die helpen om je groei mindset te realiseren. Ik bied je een Toolset die zorgt dat jij je online strategie kunt uitvoeren en je doel kunt behalen. Een complete online toolset.

Ontdek mijn werkwijze
 

Hoe werkt het?

Online Business Coaching is een maatwerk traject. De werkwijze is over het algemeen hetzelfde, de werkzaamheden zijn verschillend per klant.

 • 1. Vrijblijvend intakegesprek

  15 minuten bellen. Kennismaking, je wensen bespreken, het juiste programma bepalen, bij interesse wordt een offerte opgemaakt.

 • 2. Offerte akkoord, nulmeting

  De offerte kan bij akkoord digitaal getekend worden. Nadat de aanbetaling volbracht is wordt een nulmeting verricht van de huidige situatie. Ook wordt de planning vastgelegd.

 • 3. Start werkzaamheden

  Ieder programma heeft een aantal credits per maand. De besteding van de credits wordt per maand bepaald. Ik richt statistieken software in om resultaten te meten. De eerste tests worden gedaan met marketing campagnes en daarna verder uitgerold tot het gewenste doel wordt bereikt. Dit kunnen bijvoorbeeld Facebook Ads, zoekmachine optimalisatie of Google Adwords zijn.

 • 4. Wekelijkse evaluatie

  Iedere week een telefonische evaluatie van ongeveer 15 minuten. Monitoring zal dagelijks zijn. Facturatie vind maandelijks plaats.

 • 5. Verlenging of afloop traject

  Na 3, 6 of 12 maanden loopt traject af en bestaat de mogelijkheid om te verlengen of te stoppen.

 

Resultaten door Online Business Coaching

De meeste klanten van mijn Online Business Coaching hebben behoefte aan een betere vindbaarheid, een hogere conversie, een hogere bestelwaarde en willen dat klanten vaker terug komen.

Klanten die met mij samenwerken komen veelal in een positieve en optimistische Mindset. Een leuke en professionele samenwerking met als doel meer resultaat.

We varen onze koers volgens de gekozen Strategie. We kiezen een richting. Tijdens de vaart sturen we bij als de resultaten nog niet naar wens zijn en schalen we op als de resultaten goed zijn.

Om onze doelen te behalen maken we gebruik van een Toolset. Dit is een verzameling van online tools. Het is een combinatie van bestaande tools en mijn eigen ontwikkelde tools. We brengen automatisering in waar het kan en krijgen inzicht in de resultaten via statistieken.

Bekijk mijn programma’s

Online Business Coaching programma’s

Voor onze klanten bied ik 3 programma’s aan. Solo, Pro en Enterprise.

Solo (3 mnd)

€ 2.250,-

€ 750,- per maand
 • Voor solo-ondernemers
 • 20 credits van 30 minuten p.m.
 • Verdeling credits in intakegesprek en offerte
 • Wekelijkse evaluatie
 • Dagelijkse monitoring
Vrijblijvend intakegesprek

Enterprise (12 mnd)

€ 14.400,-

€ 1.200,- per maand
 • Voor B.V.’s met 10-100 mensen
 • 32 credits van 30 minuten p.m.
 • Verdeling credits in intakegesprek en offerte
 • Wekelijkse evaluatie
 • Dagelijkse monitoring
Vrijblijvend intakegesprek

Behoefte aan meer ondersteuning dan het Enterprise traject? Neem hier contact op. Tarieven zijn excl. btw. Wekelijkse evaluatie zal via telefoon, mail en Skype gaan.

Plan een gratis Strategiesessie

Wil je meer winst met je website of webshop via Online Business Coaching? Lijkt het je leuk om te samenwerken? Plan een gratis Strategiesessie. Dan gaan we praten over je idee en over je bedrijf. En gaan we kijken of mijn aanbod een aanwinst kan worden. Vul het formulier hieronder in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 • Door dit aan te vinken ga je akkoord met de Privacy verklaring.