Online Business Coaching

Meer winst via je website of webshop.

Online Business Coaching voor bedrijven die 5 jaar of langer bestaan en vragen hebben over verkoop, online marketing en internet technologie. Mijn klanten hebben een omzet van minimaal € 100.000,- per jaar en beschikken over een budget om daadkrachtig voor resultaat te gaan.

Meer informatie

Online Business Coaching voor ondernemers die hun beste werk in de wereld willen zetten

Ik help ondernemers met het verhogen van hun winst via internet. Ik doe dat met Online Business Coaching. Mijn specialisaties zijn Facebook Ads, Conversie optimalisatie, E-mail Marketing en Zoekmachine Marketing.

Facebook Ads, betaald adverteren

Krijg meer bezoekers en klanten via je website of webshop.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer resultaat uit je bestaande stroom van bezoekers

Meer informatie

Zoekmachine Marketing

Kom hoger en Google en krijg meer aanvragen via je website.

Meer informatie

Klantcontact en klantenservice

Meer tevreden klanten voor je bedrijf, meer aanvragen via je site.

Meer informatie

Voorbeelden van mijn Online Business Coaching

WeddingWonderland

Samen met Wedding Wonderland bruidsmode is een geoptimaliseerde website ontwikkeld met top 3 posities op de 5 meest concurrerende zoekwoorden in de trouwbranche. De Facebook campagnes hebben een rendement van meer dan 1200%. De prettige samenwerking duurt inmiddels zo’n 5 jaren.

Transtech Industrieservice

Transtech maakt gebruik van mijn ontwikkelde website systeem LeadSite. Daarnaast is er een intensieve samenwerking en scoort de website nummer 1 posities op de meest populaire zoekwoorden in de branche. Maandelijks komen er offerte aanvragen binnen voor grootschalige filter installaties en langdurig onderhoud hieraan.

Huys ter Swaach

HuysterSwaach gebruikt tevens mijn LeadSite software combineert met Online Business Coaching. De luxe zorg faciliteit heeft al jaren een wachtrij en de uitbreiding was direct volgeboekt door sterk in te zetten op zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Meetbare en zichtbare groei van je bedrijf

Als klant van mijn Online Business Coaching krijg je volledig inzicht in de resultaten. Je ziet hoeveel de investeringen zijn en hoeveel het rendement is. Mijn werkwijze is gebaseerd op voor 80% op cijfers en voor 20% op gevoel.

Aan de hand van een vrijblijvend Groeigesprek van zo’n 30 minuten gaan we kennismaken en kijken of er een match is. Ik vind het leuk om in een professionele sfeer te werken, met veel humor en om samen goed te verdienen. Lijkt je dit ook leuk?

Ontdek mijn methode

Menno’s Methode: Mindset – Strategie – Toolset

Bij mijn Online Business Coaching werk ik volgens de 3 elementen Mindset, Strategie en Toolset.

 
 

Mindset

Mindset is hoe je denkt en doet in je persoonlijke en zakelijke leven. Het heeft te maken met de ‘kracht van het universum’. Met ‘wat je geeft is wat je krijgt’. Als je niets doet, krijg je niets terug. Actie is reactie. Door je mindset te veranderen krijg je andere resultaten. Tijdens mijn coaching leer je om een mindset aan te nemen waarin positiviteit en groei voorop staan. Met je nieuwe mindset krijg je nieuwe doelen.

Strategie

Klanten die met mij werken krijgen een praktische en doelgerichte strategie. Je krijgt een beeld van je ideale situatie. Ik ga je bedrijf bekijken via ‘reverse engineering’. Dit betekent dat we gaan kijken hoe de ideale situatie zou moeten zijn en gaan we de ingrediënten vormgeven die hiervoor nodig zijn. Jij als ondernemer en je bedrijf komen zo iedere dag een stukje dichterbij het droomscenario.

Toolset

Het internet maakt het mogelijk om in korte tijd veel mensen te bereiken. Samen gaan we internet tools inzetten die je gewenste groei realiseren. Ik bied je een Toolset die zorgt dat jij je online strategie kunt uitvoeren en je doel kunt behalen. Een complete online toolset. Hierbij kun je denken aan een goede website, het automatiseren van social media het bouwen van een funnel om relevant te zijn voor de bezoeker.

 

Hoe werken we samen?

Online Business Coaching is een maatwerk traject. De werkwijze is over het algemeen hetzelfde, de werkzaamheden zijn verschillend per klant.

 • 1. Vrijblijvend gratis Groeigesprek

  15 minuten bellen. Kennismaking, je wensen bespreken, het juiste programma bepalen, bij interesse wordt een offerte opgemaakt.

 • 2. Overeenkomst + Nulmeting

  De overeenkomst kan bij akkoord digitaal getekend worden. Nadat de aanbetaling volbracht is wordt een nulmeting verricht van de huidige situatie. Ook wordt de planning vastgelegd.

 • 3. Start werkzaamheden

  Ieder programma heeft een aantal credits per maand. De besteding van de credits wordt per maand bepaald. Ik richt statistieken software in om resultaten te meten. De eerste tests worden gedaan met marketing campagnes en daarna verder uitgerold tot het gewenste doel wordt bereikt. Dit kunnen bijvoorbeeld Facebook Ads, zoekmachine optimalisatie of Google Adwords zijn.

 • 4. Wekelijkse evaluatie

  Iedere week een telefonische evaluatie van ongeveer 15 minuten. Monitoring zal dagelijks zijn. Facturatie vind maandelijks plaats.

 • 5. Verlenging of afloop traject

  Na 6 of 12 maanden loopt het traject af en bestaat de mogelijkheid om te verlengen of te stoppen.

 

Resultaten door Online Business Coaching

De meeste klanten van mijn Online Business Coaching hebben behoefte aan een betere vindbaarheid, een hogere conversie, een hogere bestelwaarde en willen dat klanten vaker terug komen.

Interesse? Plan een gratis Groeigesprek

Referenties

Bij Online Business Coaching werk ik het liefst samen met klanten die veel impact willen maken in hun markt en een goed rendement willen uit investeringen in online marketing en internet technologie. Mijn tools en trainingen zijn geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Plan een gratis Groeigesprek

Wil je meer winst met je website of webshop via Online Business Coaching? Lijkt het je leuk om te samenwerken? Plan een gratis Groeigesprek. Dan gaan we kennismaken en praten over de uitdaging die op je pad is gekomen. We gaan bekijken of mijn coaching geschikt is om je uitdaging op te lossen. Vul het formulier hieronder in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 • Door dit aan te vinken ga je akkoord met de Privacyverklaring.

Ervaringen van klanten

Ronald Bloemhof
We kunnen Menno van harte aanbevelen bij iedereen (niet allemaal tegelijk uiteraard, hij moet ook nog wat tijd overhouden voor ons).Ronald Bloemhof, E-Smokey.nl
Ronald Bloemhof
Met verfrissend enthousiasme en goede ideeën heeft hij een fraaie site gemaakt. Daarnaast komt Menno regelmatig met adviezen. Korte lijnen, snel contact.Els van Woensel, BKF.nl
Ronald Bloemhof
Het is prettig om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van WordPress.Alex van Ginneken, Online Business Coach