Projecten

Lives Internet & Marketing

Lives Internet & Marketing is een internet bedrijf gespecialiseerd in webshop ontwikkeling en internet marketing. Het bedrijf werkt voor middelgrote en grote ondernemingen en helpt bij het bouwen van een website of webshop en het optimaliseren van de zichtbaarheid in zoekmachines en op social media kanalen zoals Facebook.

Naar Lives.nl

Winstmagneet.nl

Winstmagneet is een website en webshopsysteem met een ledenclub voor ondernemers met online groeiambities. Iedere maand ontwikkelen we nieuwe slimme uitbreidingen in het centrale Winstmagneet Platform en alle klanten kunnen hier automatisch gebruik van maken. Zo wordt hun website iedere maand beter. Ook kan er kennis uitgewisseld worden met andere klanten en coaches in de Winstmagneet Ledenclub.

Naar Winstmagneet.nl

LifeGroup

LifeGroup is een team van getalenteerde professionals die startups ontwikkelen en boosten tot een succesverhaal. Dit doen we door een nieuw concept te starten of te participeren in een samenwerking met een strategische partner.

Naar Lifegroup.nl

Ondernemer.frl

Ondernemers.frl is een online platform met nieuws, events, cultuur, spotlights, kennis en meer voor en door Friese ondernemers. Meld je aan voor de mailing en ontvang wekelijks interessante zaken over ondernemers uit Friesland.

Naar Ondernemer.frl

SuperSales Formule

SuperSales Formule is een training voor verkopers en ondernemers die hun verkoopvaardigheden willen verbeteren. In de online training zijn diverse trainingsmodules te vinden en bestaat de mogelijkheid om te overleggen met klanten en coaches.

Naar SuperSalesFormule.nl