Smartphone populairder dan pc

Menno Bouma Mobiel Reactie plaatsen

Bovendien overtreft het aantal verkochte smartphones nu de pc-verkopen. In het vierde kwartaal werden er namelijk ‘maar’ 92,1 miljoen pc’s verkocht.

In heel 2010 werden er ruim 300 miljoen smartphones verkocht. De pc deed het over het hele jaar met 346,2 miljoen units nog wel wat beter. De vraag is wat 2011 gaat brengen. Gelet op de snelle groei van de smartphone-verkopen (plus het feit dat mensen vaker een nieuwe smartphone kopen dan een nieuwe pc) mag je aannemen dat dit jaar het eerste jaar wordt dat de smartphone-verkopen de pc-verkopen zullen overtreffen.

Eerder deze week werd al bekend dat er in het vierde kwartaal meer tablets zijn verkocht dan netbooks.

Het feit dat er steeds meer netbooks, tablets en smartphones worden verkocht, betekend ook dat er qua usability en communicatie steeds meer ontwikkelingen en mogelijkheden komen. Het kleinere scherm en beperkte toetsengebruik hebben grote impact op hoe applicaties toch gebruiksvriendelijk ontwikkeld worden zonder functionaliteiten te verliezen.

Bron: Bright.nl

Ook de mogelijkheden van mobiel internet willen benutten? LifeInteractive is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties voor o.a. Apple’s Iphone en Ipad, maar ook voor bijv. Google Android. Neem gerust contact op voor een goed gesprek!

Meer Winst met Je Bedrijf via Facebook AdsGratis handleiding, direct te downloaden

10 pagina's met waardevolle tips over hoe je een schaalbare Facebook advertentie campagne opzet voor meer winst met je bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *