Social media

Social media is het complete palet van online services zoals Facebook, Twitter, etc. waarbij het verbinden van mensen voorop staat. Door de schat van data die sociale platformen hebben, kunnen ze doelgerichte advertenties van bedrijven tonen en zo op een effectieve manier de juiste doelgroep bereiken voor zijn klanten.

LeadStart Challenge

Volg de 7-daagse gratis LeadStart Challenge en krijg meer mensen naar je website of winkel.

Facebook nieuwsfeed en Facebook Ads

Met meer dan 1 miljard gebruikers beschikt Facebook over een grote datamijn. Gebruikers van Facebook zitten gemiddeld meer dan 1 uur per dag op het sociale platform en daardoor is het een ultieme bron voor bedrijven op de adverteren.

Facebook nieuwsfeed en Facebook Ads tips

Google SERP en Google Adwords

De Google SERP (Search Engine Results Page) en Google Adwords zijn de grootste inkomensstromen van Google, gezien dagelijks honderdduizenden keren ‘Googlen’ om een oplossing te vinden voor hun zoekopdracht. En doordat iedereen bovenaan wil staan omdat dit meer bezoekers oplevert levert dit een ware ‘ratrace’ naar de top op.

Google SERP en Google Adwords tips

Wil je meer leads en klanten voor je bedrijf?

Start met het krijgen van nieuwe leads in de gratis 7-daagse LeadStart Challenge! Je krijgt iedere dag een video met tips en huiswerk opdrachten. Meld je nu aan!