Online trainingen voor resultaat via internet

Mijn trainingen zijn een ideale fit voor marketeers, website bezitters, website ontwikkelaars en bloggers. Bekijk hieronder mijn aanbod.

Bekijk mijn trainingen
 

LeadStart Programma

€ 1.997,- excl. btw.

Meer nieuwe klanten via je website en in je winkel. Investeer in het LeadStart Programma van 7 weken met 7 consults en een uitgebreide online training.

In het LeadStart Programma gaan we een intensieve 1-op-1 samenwerking aan. Waarin we 7 weken lang werken aan een marketing plan voor je bedrijf om meer leads en klanten te krijgen.

Iedere week krijg je lesmateriaal en opdrachten en deze worden iedere week samen geëvalueerd via Skype. Daarnaast krijg je toegang tot een leden community waarin je kunt sparren met andere klanten van het programma.

Naar LeadStart

SEO BootCamp

€ 147,- incl. btw.

SEO Bootcamp is een 10-delige online marketing training over zoekmachine optimalisatie met bewezen resultaat. In 10 modules met video’s en opdrachten leer je om je bedrijf hoog in Google te krijgen en meer bezoekers naar je website of webshop te krijgen.

Naar de SEO Bootcamp

Verkooptraining Online

Vanaf € 197,- incl. btw.

Verkooptraining Online is een training voor verkopers en ondernemers die hun verkoopvaardigheden willen verbeteren. In de online training zijn diverse trainingsmodules te vinden en bestaat de mogelijkheid om te overleggen met klanten en coaches.

Naar Verkooptrainingonline.nl