Online trainingen voor resultaat via internet

Mijn trainingen zijn een ideale fit voor marketeers, website bezitters, website ontwikkelaars en bloggers. Bekijk hieronder mijn aanbod.

Bekijk mijn trainingen
 

Facebook School

Basic € 399,- incl. btw. – Advanced € 799,- incl. btw – Pro € 1.099,- incl. btw.

Bloggen, video’s maken, zoekmachine optimalisatie… Er zijn tal van manieren om zichtbaar te worden. Met deze 3 methoden duurt het alleen erg lang. Wat je wilt is resultaat. Het liefst vandaag nog. Om je bedrijf snel te laten groeien kun je leren om rendabel en schaalbaar te adverteren met Facebook Ads. Welkom in de Facebook School!

Meer informatie

LeadStart Programma

Online + VIP € 2.499,- incl. btw.

Meer nieuwe klanten via je website en in je winkel. Investeer in het LeadStart Programma van 7 weken met 7 consults en een uitgebreide online training.

In het LeadStart Programma gaan we een intensieve 1-op-1 samenwerking aan. Waarin we 7 weken lang werken aan een marketing plan voor je bedrijf om meer leads en klanten te krijgen.

Iedere week krijg je lesmateriaal en opdrachten en deze worden iedere week samen geëvalueerd via Skype. Daarnaast krijg je toegang tot een leden community waarin je kunt sparren met andere klanten van het programma.

Meer informatie

Google BootCamp

Online € 249,- incl. btw.

Google Bootcamp is een 10-delige online marketing training over zoekmachine optimalisatie met bewezen resultaat. In 10 modules met video’s en opdrachten leer je om je bedrijf hoog in Google te krijgen en meer bezoekers naar je website of webshop te krijgen.

Meer informatie