Website of webshop

Laat een professionele website of webshop bouwen.

Meer informatie

Word goed vindbaar en krijg meer winst met een professionele website of webshop

Heb je een website of webshop (of wil je een nieuwe) en wil je hiermee een goed rendement halen? Zichtbaar worden en meer bezoekers krijgen? Klanten ontvangen en geld verdienen online? Ik help ondernemers van middelgrote en grote bedrijven met het bouwen van goed vindbare, professionele websites en webshops.

Ontdek mijn garantie

Gegarandeerde en meetbare groei online

Je krijgt als ondernemer direct inzicht in de statistieken. Je ziet hoeveel de investeringen zijn en hoeveel het rendement is. Mijn werkwijze is gebaseerd op cijfers. Voor 80% rationeel, voor 20% emotioneel. Dit betekent dat ik niet stuur op pech of geluk maar op concrete cijfers en meetbare groei.

Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek van zo’n 15 minuten gaan we kennismaken en kijken of er een match is. Het liefst werk ik met solo-ondernemers die meer dan € 100.000,- omzet per jaar maken en middelgrote ondernemingen met 5 tot 100 werknemers.

Ik vind het leuk om in een professionele sfeer te werken, met veel humor en om samen goed te verdienen. Lijkt je dit ook leuk?

Ontdek mijn methode

Wordpress, Woocommerce, Magento en Spree Commerce

Voor het bouwen van een professionele website gebruik ik WordPress en bouw ik op maat gemaakte designs. Ik gebruik dus geen templates, maar ik maak echt een schilderij van je website die uniek is en waar geen kopietjes van zijn.

Een webshop bouw ik met het platform Woocommerce, Magento of Spree Commerce. De keuze voor het systeem wordt bepaald in het intakegesprek en is afhankelijk van de eisen en randvoorwaarden.

Ontdek mijn werkwijze

Hoe werkt het?

1. Vrijblijvend intakegesprek

Leuk om kennis te maken. In een vrijblijvend intakegesprek ontdekken we of we een match zijn. 30-60 minuten bellen. Kennismaking, je wensen bespreken, de juiste producten kiezen, de investeringen begroten. Bij een goede klik wordt een offerte opgemaakt. Na akkoord op de offerte wordt een nulmeting verricht.

2. Offerte akkoord, nulmeting

Er wordt een offerte opgemaakt met daarin de eisen en randvoorwaarden, planning en investeringen. Bij akkoord kan deze digitaal getekend worden. Daarna volgt een aanbetaling van 50% en daarna wordt gestart met de bouw van het project. Na technische oplevering wordt de resterende 50% gefactureerd.

3. Start werkzaamheden

Na akkoord op de offerte wordt gestart met de werkzaamheden. Dit kan de bouw van een website of webshop zijn, maar ook het starten van een online marketing traject om meer winst te maken via online kanalen. Tijdens de samenwerking wordt een projectmanagement tool gebruikt.

4. Evaluatie van het project

Bij grote projecten wordt gebruik gemaakt van de SCRUM methode, waarbij sprints worden getrokken van 2 weken. Na iedere sprint wordt geevalueerd of de resultaten matchen met de vooraf vastgestelde vereisten. Eventuele extra wensen worden in een meerwerk traject ontwikkeld..

5. Online marketing voor meer resultaat

Na oplevering van de website of webshop kan een online marketing traject worden gestart. Het doel van deze trajecten is veelal om meer bezoekers en klanten te krijgen om op deze manier meer winst te maken. Diensten zijn bijvoorbeeld SEO, Social media, SEA, Affiliate marketing en meer.

6. Technisch onderhoud

Wat je niet wilt is dat je website down gaat of gehackt wordt. Daarom werken we veelal met een service overeenkomst voor het technische onderhoud. Hierbij worden diverse virusscanners geinstalleerd en wordt de webapplicatie maandelijks voorzien van updates.

Resultaten die je gaat halen

Een goed vindbare website of webshop die bezoekers weet te converteren naar klanten. Klanten die bovengemiddeld besteden en vaak terug komen.

Je kunt nog zo’n mooie website of webshop hebben, maar als je niet vindbaar bent dan komt er niemand een kijkje nemen en producten kopen. Ik kan de vindbaarheid van je bedrijf sterk verbeteren op internet, via:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Facebook Advertenties
  • Google Adwords

Je krijgt inzicht in de statistieken.

Bekijk mijn programma’s

Investeringen

Het bouwen van een website of webshop is veelal maatwerk. Er zal gebruik worden gemaakt van bestaande platformen, maar meestal zijn er klant specifieke eisen en randvoorwaarden. Hierbij een indicatie van de investeringen:

Website

€ 1.250,- tot € 9.500,-

Excl. btw. Geen verborgen kosten.
  • Professioneel uniek design
  • Meer aanvragen
  • Goede basis vindbaarheid in Google
  • Makkelijk te bedienen beheersysteem
  • Virusscanner en updates: € 25,- per maand
Vrijblijvend intakegesprek

Tarieven zijn excl. btw. Communicatie zal via telefoon, mail en Skype gaan.

Vrijblijvend intakegesprek

Wil je meer winst met je website of webshop en wil je met ons samenwerken? Vul het formulier in voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

  • Door dit aan te vinken ga je akkoord met de Privacy verklaring.